newsletter

Prijavite se!Upišite svoj e-mail i stisnite OK.

anketa

U prodavaonicama Laure Filie najviše cijenim:

PALMER'S

Brand Palmer`s koji se nalazi pod vlasništvom kompanije  E.T. Browne Drug Company  jedan je od najpoznatijih proizvođača kozmetičke linije s kakao maslacem. Preko 50 godina od kada se nalazi na tržištu, konstantnim unapređivanjem svoje linije proizvoda, Palmer`s zadražava poziciju među najcjenjenijima prirodnim proizvodima takve vrste u svijetu.

Jedan od mnogih koji su unaprijedili konstantnu žensku  borbu protiv strija  je proizvod pod nazivom  „Stretch Marks“ sa kakako maslace te impresivnom formulacijom,laganim mirisom, dizajnirana da bi koža bila zdrava i lijepa tijekom trudnoće.

Zajedno s tim sastojcima u proizvodu se nalazi i zaštićeni kompleks, Bio C-Elaste™ koji je dizajniran da se povećaelastičnost kože i vlažnost opterećene kože.

U području njege lica Palmersovi proizvodi su prepuni vitamina E,retinola,peptida, noćurke, te kakao i shea maslaca koji joj omogućavaju zaštitu i potrebnu njegu.


WWW.PALMERS.COM

Poruka
  • EU e-Privacy Directive

    Zbog boljeg korisničkog iskustva, ova stranica koristi kolačiće/cookies. Ukoliko nastavite s pregledom ovih stranica, slažete se s njihovim korištenjem.

    Više o kolačićima