newsletter

Prijavite se!Upišite svoj e-mail i stisnite OK.

anketa

U prodavaonicama Laure Filie najviše cijenim:
Alba Botanica
ALBA BOTANICA

Sastojci od ekstrakata voća, hranjivih ulja iz biljaka i certificirane organske aloa vere, cijenjeni su kao iscjeljujući i obnavljajući sastojci, a pomiješani kreiraju egzotične tretmane za tijelo koji najbolje reflektiraju ljepotu, vitalnost i duh Hawaijskih otoka za mekanu,zdravu, sjajnu kožu i kosu.Alba Botanica proizvodi nisu testirani na životinjama i ne sadrže paraben, te su 100% vegetarijanski.


Alba Botanica Kona Coffee After Sun Lotion


Nakon sunčanja, koža treba oporavak. Egzotična i aromatična prirodna kiselina omekšava kožu i revitalizira cirkulaciju, dok kofein i zeleni čaj pomažu neutralizirati slobodne radikale potaknut izlaganjem suncu. Botanički omekšivači smiruju, hidratiziraju i njeguju umornu kožu.


Alba Botanica Aloa Vera Sunscreen


Ova botanička prirodna krema za sunčanje koja daje vlažnost pruža širok spektar UVA/UVB zaštite. Izrađena od prioritetnih sastojaka kreme za sunčanje ovaj losion koji umiruje, nemasan, brzo se upija, vodootporan (40 minuta) i savršen za dnevno nanošenje. Aloa Vera i sjemenke cvijeta suncokreta efikasno hrane i daju vlažnost koži koja je izložena suncu.


Alba Botanica Coconut Dry Tanning Oil


Pobjegnite u raj sa tropskim suhim uljem za zaštitu od opeklina. Izrađena od prioretetnih sastojaka krema za sunčanje, to svilenkasto ulje je mješavina koja brzo radi kožu mekom, glatkom i nemasnom. Kokosovo ulje i maslac kerateje i vitamin E pomažu držati na suncu kožu, hrani, hidratizira i zdravo izgleda. Vodootporan (40 minuta).

Gdje kupiti Alba Botanica proizvode?

Alba Botanica proizvode možete pronaći  u svim DM prodavaonicama ili pogledati asortiman na:
http://www.dm-drogeriemarkt.hr/hr_homepage/ljepota/prirodna_kozmetika/440414/prirodna_kozmetika.htmlWWW.ALBABOTANICA.COM

Poruka
  • EU e-Privacy Directive

    Zbog boljeg korisničkog iskustva, ova stranica koristi kolačiće/cookies. Ukoliko nastavite s pregledom ovih stranica, slažete se s njihovim korištenjem.

    Više o kolačićima