newsletter

Prijavite se!Upišite svoj e-mail i stisnite OK.

anketa

U prodavaonicama Laure Filie najviše cijenim:
ONLINE
KATALOG
ikona_download
Jesen Zima 2014-Spoj klasičnih odjevnih komada i upečatljivih modnih dodataka

Nova jesenska kolekcija brenda Tru Trussardi donosi klasične odjevne komade koje u njihovoj kampanji predstavljaju modeli u ulogama aristokratskih muškarca i žene s primjesama rokerskog duha.

Kozmopolitski i dinamični, Tru Trussardi muškarac i žena nonšalantno prolaze kroz urbani šik gradskih svjetala i pretvaraju se u prave ikone stila.

Uz kolekciju odjeće poznati brend donosi i modne dodatke koji su prikazani u zanimljivoj kampanji u kojoj je glavna uloga pripala psima. Poruka koju Tru Trussardi šalje svojom novom kampanjom za jesen/zimu 2014./2015. jest koliko je važan dobar spoj onoga što odijevate i upečatljivih dodataka, u slučaju žena i muškaraca.

 
TRU TRUSSARDI

Brand Tru Trussardi osnovan je 2005., a namijenjen je prije svega modernim ženama i muškarcima dinamičnog gradskog načina života.

Ljubitelji ove odjevne marke najčešće izbjegavaju bilo kakve zadane okvire odijevanja, a brand je, iako neformalnog, sportskog karaktera, zadržao eleganciju, kvalitetu i stil izvornog Trussardija.

Tru Trussardi u svoje kolekcije unosi nove materijale i sve više koketira s tehnologijom. Distribuira se kroz mrežu trgovina diljem svijeta, a prva prodavaonica u Hrvatskoj otvorena je u Rijeci.


WWW.TRUSSARDI.COM
Poruka
  • EU e-Privacy Directive

    Zbog boljeg korisničkog iskustva, ova stranica koristi kolačiće/cookies. Ukoliko nastavite s pregledom ovih stranica, slažete se s njihovim korištenjem.

    Više o kolačićima