newsletter

Prijavite se!Upišite svoj e-mail i stisnite OK.

anketa

U prodavaonicama Laure Filie najviše cijenim:
ONLINE
KATALOG
ikona_download
MONSOON KOLEKCIJA PROLJEĆE/LJETO 2014

DNEVNI LOOK

Inspiraciju pronađena uposjetimadalekim rasprostranjenimdestinacijama diljemsvijeta.
Kolekcija za dan u kojoj su glavni motivi uzorci kašmira, cvjetni printevi engleskog nasljeđa suvremene siluete haljina i modnih dodataka.


ZA SVEČANE PRILIKE

Odjeća  i modni dodaci za posebne prilike slaveindijsko plemeMaharani i njihovomanufakturno nasljeđe u radu s materijalima. Posebno ukrašeni komadi odišu luksuzom bilo da se radi o najfinijoj čipki ili o vezovima utkanim kroz odjeću,a posebna  naglašenost očituje se u  trapez siluetama.


PLAŽA


Ljetne radosti biti će ležernije uz kolekciju koja odiše prirodnim materijalima. Egzotika,komocija, ležernost, printevi i udobnost u svim klimatskim uvjetima.


DJEČJA ODJEĆA

Mali ljubitelji mode ovom će kolekcijom izreći svoje modne stavove. Od odabira jarkih boja do svečanih haljinica, kupaćih kostima i modnih dodatak koji će upotpuniti cjelokupni izgled. 
MONSOON

Peter Simon osnovao je Monsoon 1973. g., a kreativni fokus otpočetka je bio na odjeći etničkog porijekla iz dalekih krajeva, poput neobičnih afganistanskih haljina. Tijekom ranih '80-ih, Monsoon je počeo s prodajom male kolekcije modnih dodataka što se pokazalo toliko uspješnim da se uskoro rodila ideja o otvaranju inovativnog modela nove prodavaonice.

Danas je Monsoon  jaki brand visoko prepoznatljivog identiteta.

Sa sjedištem na prestižnom londonskom Notting Hillu, Monsoon se vrlo brzo razvio te danas postoji više od tisuću prodavaonica diljem svijeta.

Monsoon kolekcija širokog je raspona i sastoji se od sofisticirane večernje do ležerne dnevne odjeće te kombinira ženstvene oblike s egzotičnim bojama, prelijepim tkaninama i detaljnom obradom. U Hrvatskoj su otvorene dvije prodavaonice u Zagrebu i jedna u Splitu.

WWW.MONSOON.CO.UK
Poruka
  • EU e-Privacy Directive

    Zbog boljeg korisničkog iskustva, ova stranica koristi kolačiće/cookies. Ukoliko nastavite s pregledom ovih stranica, slažete se s njihovim korištenjem.

    Više o kolačićima