newsletter

Prijavite se!Upišite svoj e-mail i stisnite OK.

anketa

U prodavaonicama Laure Filie najviše cijenim:
Zaštita privatnosti

Ova stranica pridržava pravo korištenja cookija uz pristanak posjetitelja stranice.

To je skup podataka koji imaju za svrhu da vas individualno identificiraju, tako što ih stranica prilikom posjete šalje Vašem browseru (pregledniku). Svrha im je bilježenje informacija o Vašim posjetama. Oni ne pohranjuju ni na koji način Vaše osobne podatke već samo omogućuju brže i aktivnije pronalaženje informacija prilikom ponovljenih pristupa web stranici. Tim podacima ne mogu pristupiti treće stranice. Cookiji se koriste u svrhu oglašavanja određenih proizvoda i usluga trećih strana, ali nisu u mogućnosti osobno identificirati korisnika.

Također, pratimo statistički posjećenost ovih stranica preko usluge Google Analytics. Detaljne informacije treće strane o ovoj usluzi, kao i o mogućnostima korisnika da reguliraju postavke
cookija koji su za to nužni, dostupne su na: http://www.google.com/analytics/learn/privacy.html.

Ovlašteni ste zabraniti primanje cookija s web stranice tako da u izborniku Alati/Opcije (Tools/Options) u svom pregledniku izaberete tu mogućnost.

 
Poruka
  • EU e-Privacy Directive

    Zbog boljeg korisničkog iskustva, ova stranica koristi kolačiće/cookies. Ukoliko nastavite s pregledom ovih stranica, slažete se s njihovim korištenjem.

    Više o kolačićima