newsletter

Prijavite se!Upišite svoj e-mail i stisnite OK.

anketa

U prodavaonicama Laure Filie najviše cijenim:
Laura Filia club

Svim korisnicima Visa Iris kartice

kao korisnika Visa Iris kartice obavještavamo Vas o promjenama vezanim za ostvarivanje pogodnosti Visa Iris karticom na Iris prodajnim mjestima.

Naime, tvrtka Iris Moda d.o.o. koja je do sada bila zastupnik Iris modnih brandova u kojima ste sakupljali i trošili bodove Visa Iris karticom, pripojila se tvrtci Laura Filia d.o.o. Slijedom navedenog, došlo je i do promjena u načinu korištenja pogodnosti Visa Iris kartice.

Sakupljanje i trošenje bodova putem Visa Iris kartice na našim prodajnim mjestima više nije moguće, ali ćete umjesto bodova od 25.ožujka 2013. za svaku jednokratnu kupovinu Visa Iris karticom iznad 100 kn odmah ostvariti popust od 5%, a za jednokratnu kupovinu iznad 10.000 kn popust od 10% na cjelokupan asortiman. Osim toga, kontinuirano ćemo za Vas pripremati dodatne atraktivne popuste i druge benefite za plaćanja Visa Iris karticom, o kojima ćemo Vas pravovremeno obavijestiti.

Pogodnosti Visa Iris kartice moguće je koristiti u dolje navedenim prodavaonicama Laura Filia d.o.o.

Accessorize
Monsoon
Marella (Zagreb)
Marina Rinaldi
Wolford
TOUS
Tru Trussardi
Nivea
Sisley studio

Navedenim pripajanjem nisu obuhvaćene Mango prodavaonice stoga u njima više nije moguće ostvarivanje pogodnosti Visa Iris karticom.

Do 31. kolovoza 2013. sakupljati i trošiti bodove Visa Iris karticom još uvijek ćete moći u svim Iris i Douglas parfumerijama, a nakon toga isto više neće biti moguće.-

Naravno, i nadalje možete koristiti Vašu Visa Iris karticu za sva plaćanja i podizanje gotovine u zemlji i inozemstvu, sudjelujete u nagradnom programu Zlatna Rbica i koristite sve financijske pogodnosti te usluge koje Vam osigurava Raiffeisen banka.

 
Poruka
  • EU e-Privacy Directive

    Zbog boljeg korisničkog iskustva, ova stranica koristi kolačiće/cookies. Ukoliko nastavite s pregledom ovih stranica, slažete se s njihovim korištenjem.

    Više o kolačićima